Pārkopēts no cita foruma
LR5 tīkla plānotā konfigurācija no 2014. gada 10. februāra, Rīgas raidītāja jauda no 1. janvāra. Dati nav oficiāli un reāli var atšķirties no plānotajiem.
Rīga 93.1 2000W
Liepāja 102.1 60W
Ventspils 96.5 50W
Valmiera 89.5 1000W
Daugavpils 88.7 1000W
Rēzekne 103.8 100W
Liepāja atkal apdalīta, tāpat kā CapitalFM gadījumā (100W) ...
marss @ Šodien, 08:16
Kārtējais mēsls un ētera piesārņotājs. Nafig kādam tas LR5 būtu vajadzīgs. Apdauzītā letiņu tīņu paaudze tak FM radio neklausas un visu tik pa netu kurbulē. Būtu uztaisijuši normālu advancētu latviešu pop muzikas radio. Kur reali ētera dīdžeji raidijumus veido, pielāgotos ar mūzikas formatu svētkiem - ziemassvetkiem un Līgo. Latviešu radio laikus atceros ar asarām acīs tik mīļa man šī stacija bija un likvidējās. Skumji. Tagad vel Latgales radio bieži labu latviešu mūziku spēlē un LR-2 .
Richards1994, Jums nepietiek ar advancēto pop no LR2? Tas ir sviests. Aibrauciet uz positivus festivālu. Tur mani par hipsteri nosauca, tagad nezinu vai piecāties vai kaut ko mainīt sevi lai nebūtu par hipsteri. Par cik Grēviņš, zinu parsonīgi no Dinamo spēlēm hokejā, ir normāls keks, bet priekš jaunatnes hipsteris NR1 (arī artuss kaimiņ;s palidzēja, tad nu LR5 nebūs tas pats kas LR2. Tajā pat laikā NABA ir amaieri, kuri neko nejēdz un NEPLP vajag jauniešu raidījumu, tad nu... Atbalstu to asākumu. Labāk hipsteri ēterā ne kā kārtējie krievi, juri ir jau tagad vairākumā bradcast FM ēterā. Tā ka, nekā personīga, bet Richards1994, jūsu viedoklis ir stipri subjetīvs, un kā hipsteri saka, olfartisks. Nu nevajag tautais vēl vienu LR2 stulbuma sviestu. Nevajag! Tā vietā es gribētu dzirdēt EHR vai tml jaunākās kapitālistu mūzikas apskatu. Tas palīdz iegūt gadījumsakarus. Ja jums sex nav sen bijis, tad tas nenozīmē ka jātaisa vēl viens LR2. Punkts un komatiņš!
Nu lai jau būtu kā tu saki. Es tādas EHR, SPIN, CAPITAL FM tipa stacijas klausīties netaisos! Vispār nožēlojama attieksme pret LV mūziķiem un viņu darbiem šķiet, ka jaunajai paudzei tāds jēdziens kā PATRIOTS sen vairs neeksistē Tiesa latgales pusē esmu manijis jauniešus kas klausas LR2 tipa mūziku un viņiem pajāt uz hipsteriem.
ricards1994 nosaucot šos trīs (EHR, SPIN, CAPITAL FM) un raudot par attieksmi pret lv mūziķiem ... tu esi iebraucis smagā purvā ... Kāpēc prasīsi ? Jo šie trīs atskaņo lv mūziku (kāds pārsteigums ko) ... jā OK tur nav LR2 playliste, BET ... ko es klausījos bija Latviešu radio nevis LR2 kas ir domāts penšiem vai dziļiem laukiem ... ko es ar visu to gribēju teikt ? Nelien lietās par ko tev nav nekāda sajēga, LR2 ir tik ļoti zemas kvalitātes umpapā, ka nav iespējams to visu klausīties ...
Edited by marsinsh on 21/12/2013 22:48
Man tā suņubūda galīgi neinteresē un šis ir vienīgais, ko esmu noskatījies
http://www.youtube.com/watch?v=gGgWHVsecGo#t=554
bet kautkāda loģika Ufo teiktajā tomēr ir.