Saprotu, ka šāds temats jau ir, bet tomēr vēlējos 2010. gadā izveidot jaunu, lai svaigākais info būtu pieejams ne pēc 10 lapu izlasīšanas
Tātad:
Ko jūs iesakāt par automatizācijas programmatūru ne interneta radio? Mūsu vietējam radio mainās vadība, kas pāris pēdējos gadus visu ir salaidusi grīstē un tagad jaunie entuziasti grib visu pacelt atkal augšā.
Līdz šim te darbojās Megamix2000 (v 5.22). Viss it kā būtu labi, jo savu darbu +- dara labi, tika ir pāris lietas kas vairs neder. Pirmkārt jau programma pati no sevis uzkarās un iemeslu nav iespējams noskaidrot. Otrkārt pleilistei nevar pievienot audio garākus par stundu (šis ir būtiski, jo elektroniskās mūzikas raidījumos tiek izmantoti mix'i pat līdz 2h).
Skatos šai programmai ir arī svaigāka versija (http://www.soundsoft.com/), bet pirms testēšanās tomēr gribētu uzklausīt jūsu ieteikumus. Un jauki jau būtu, lai vismaz sākuma periodā un pirms kādas liekas naudas parādīšanās, šai programmai būtu pieejamas "zālītes".
Nu man vislabāk no programmām patīk Radio Player PRO, laba programma ir SAM 3. SAM 3 ,programmā ir arī audio procesora funkcija, bet nevar precīzi laikus norādīt reklāmu blokiem. Tākā laikam paliek tikai RADIO PLAYER PRO http://freefm.lv/downloads.php?cat_id=2
Lielākā daļa radiostaciju šobrīd izmanto iepriekš pieminēto Radio Player Pro. Tā arī ir pietiekami ērta un saprotama lietošanā. (viņa ir novelkama mūsu lapā ar visām zālītēm) BET, lai ar viņu normāli darbotos ir vajadzīgs pleilistu ģenerators (tur tāda prakstiski nav) ir vajadzīga programma POWERGOLD, kura arī ir novelkama mūsu lapā.
Kas attiecas uz skaņas apstrādi tad RPP tāda nav (atšķirībā no SAM) jo īstā radiostacijā ir pults, miķi un visi pārējie skaņas verķi, kuru skaņu apstrādā pēc pults..! Apstrādē varbūt kompis, taču labāk protams ir skaņas procis, Omnia, Orban, vai vēl kāds cits. Ja es pareizi domāju, tad jums tur limiters tikai stāv.!
Tātad laikam RPP būs īstā, taču cik zinu Megamix arī strādā pietiekami labi, tikai man bija grūti iebraukt kā ar viņu rīkoties .. nu hvz. Jums varbūt kompis vai pats windows nokaras nevis programma? Ar Win jau ir ar tā kā bitēm, ka nekad neko nevar zināt
Paldies par pirmajiem ieteikumiem. Priekšā stāv laiciņš nopietnai testēšanai pirms galīgās izvēles...
princ_fm: papētīju un tam SAM (4 gan) var teorētiski uzlikt arī stundas džinglus. Pameģināju un sanāca šādi - es izveidoju jaunu folderi ar džingliem un uzlieku caur "Event sheduler", lai viņš no šīs mapes izvēlas vienu (randomā, nespēlētāko, spēlētāko..) un ieliek spēlējamā rindas sākumā plkst. tikos un tikos un tajās un tajās dienās.
Un Yahoo - jā runa iet par tiem pašiem Mhz
Katrā ziņā centīšos uzrakstīt pēc tam nelielu aprakstu, kas pilnīgam iesācējam likās tas labākais produkts.
Ielīdīšu pilnīgi ne savā lauciņā, bet no sava skatu punkta. Lieto, ko vien vēlies, bet parūpējies par raidītāja jaudu, jo nekad neesmu uztvēris šo staciju pie sevis, vienīgi, aizbraucot uz Tavu pilsētu vai blakuspilsētā aiz upītes. Starp citu, stacija, kas raida 96,6 MHz, diezgan bieži "velk" ne tikai līdz Cēsīm, bet pat līdz Rīgai!