Free FM banner
4 Jūlijs 2026
Saules Aktivitāte
Saules Aktivitāte
Draugi
People.lv Near-Space Program
Latvijas radiostaciju ceļvedis
Legacy SAT - Ieskats satelītu televizijas vēsturē
IBM Kolekcija - Projekts kurā tiek tīrīta un restaurēta IBM ražotāja tehnika.
Aktuāls Jautājums
Kādu interneta radio izvēlaties klausīties ikdienā?

LV vietējo radio piedāvāto

Ārzemju radio piedāvāto

Neklausos interneta radio

Šodienas jubilāri:
Šodienas jubilāri GE-DX
Čats
You must login to post a message.

27/11/2023 02:08
Paldies.

26/11/2023 20:38
Prozīt Princ. Cool

10/05/2023 23:09
Yahoo Hip Hip , Urā!

05/03/2023 03:02
Pateicos! Galvenais, ka nozarē viss joprojām notiek. Tie, kam jābūt īstajos brīžos pie uztvērējiem, tur arī ir! 73!

04/03/2023 23:53
Turpinot tradīciju, Roland sumināts. 73

28/11/2022 11:07
Paldies 73

27/11/2022 01:01
Normāls čatiņš... Normund, apsveicu un 73!

05/03/2021 00:39
Paldies! Lieliska DX dāvana 50. dzimšanas dienā bija aizpagājušās nakts profilakse Zaķusalā! 73!

04/03/2021 20:19
Roland, Sumināts! Lai intresanti DX!

27/11/2020 13:57
Paldies, Roland!

Skatīt tēmu
Free Fm » Satelīts » SAT TV
 Print Thread
SatAlītnieks
krok4ix
gribēju palielīties ka aizgāju no lattelecom uz viasatu Cool (lepns)
sen vajadzēja to izdarīt, lattelecom kkāds jocīgs grūti laust līgumu bija un čakari
tagad jāgaida tikai kad atnāx meistari uz uzmočīs man bļodu Grin

krok4ix
pavisam aizmirsu ,kapēc es esmu šajā forumā Grin (draugs ieteica) kādu īsti tv vajag ,lai pavilktu labā kvalitātē tos viasat HD kanālu , un 16:9 ? kas pie velna ? Grin
platekrāna išķirstpēja ?Shock

Norm
TV derees jebkursh, protams labaak buus plazmas vai LCD teljuks ar vismaz HD Ready ziimi un ljoti veelams ar HDMI ieeju.
Platekraani nav nekaads jaunums, ir pavecs teljuks, kuram ir 16:9 izskjirtspeeja. "Plakanie", skjiet ka visi taadi ir.

Vispaar, taa tev bija kljuuda njemt viasatu, ja atrodies Latvijaa. Vinji uzlika vienu kanaalu un tagad lepojas, peec cik ilga laika nez buus vairaak?
IIsumaa uzkjeeries uz reklaamas. LAttelecom IPTV nav no labaakajaam gan tikai, jo naak caur netu un nets vinjiem 90% teritorijas nav no spozhaakajiem.
Toties saak raidiit Lattelecom Virszemes TV, kura solaas buut leetaaka un labaaka.

princ_fm
Nu ko lai saka no viena gimoroja otrā! Būtu labāk dremu nopircis un sakatījies visu tāpat pa dažiem dolāriem Smile bet katram savs!Grin

Yahoo
Pievienojos komentiem... Kapēc maksāt un slēgt līgumu? ja var praktiski nemaksāt, neslēgt līgumu un skatīties daudz daudz vairāk??? Smile)

krok4ix
Cool
paldies vienkārši par TV man ir Philips 20PFL512 meistari saka ka viss būs bumbās un ies, bet nu gribās lai kval būtu SUPA DUPA , īsts iemesls ir tam viasatam, jo kaimiņam ir nesūdzās, kruta ka var tīt kanālus kā gribi vēl tas cietais disks kur var samočīt, ko nepaspēj noskatīties , bet nu paldies par tiem TV paskaidrojumiem, moš nopirkšu lielāku kasti un viss būs čotka Cool

krok4ix
par lattelecom labāk neizteikšos nepatika man viņu apkalpošana
tas viasats ir tāds čotkijs, a car netu man nepatīk lausties ,jo tajos datoros ne neko nesaprotuFrown

princ_fm
Prieks ,kad cilvēki laimīgi! Grin

runner
Man viasats jau sen, un neesmu nekad nozjelojis. apkalpošanas centrā smuki zaķi, kanāli daudz un labi. nu vienīgi hd dekoderi pirkšu tad, kad parādīsies vismaz 5 hd kanāli, bet viņi vismaz ir sākuši kaut ko daºit lietas labā Smile

princ_fm
Nu man arī viņu rāda ,rāda arī NTV+ kurš ir x 10 sakarīgāks par viašrotu! Bet nejau pa to ir šis stāsts. Serviss tāpat klibo tam viasatam. Jaunos klientus viņi ievilina ar medusmaizi. A vecajiem nekāda pretīmnākšana....

runner
Vecajiem klientiem ir gan pretīmnākšana..lētāk piedāvāja hd dekoderi..un ik pa laikam uzpeld piedāvājumi..nu ne jau man tos visus vajag. Smile

krok4ix

runner wrote:
Vecajiem klientiem ir gan pretīmnākšana..lētāk piedāvāja hd dekoderi..un ik pa laikam uzpeld piedāvājumi..nu ne jau man tos visus vajag. Smile

ir dzirdēts ka ik pa laikam tiek tie piedāvājumi palaisti gaisā , ķeriet kurš var Grin

runner

krok4ix wrote:

runner wrote:

ir dzirdēts ka ik pa laikam tiek tie piedāvājumi palaisti gaisā , ķeriet kurš var Grin

nevien es tikai to zinu bet arī šī blondīne '' krok4ix ''
http://viasat.lv/index.php?id=103

krok4ix

runner wrote:

krok4ix wrote:

runner wrote:

nevien es tikai to zinu bet arī šī blondīne '' krok4ix ''
http://viasat.lv/index.php?id=103

ir divas lietas ! KURMI AR TIZLĀM BRILĒM
piekrītu par tavu teikto, bet tajā pašā laikā nepiekrītu , jo neesmu blondīnis ! LOL

kam interesē ,ja kādam ir visata HD GEO šodien (00:00) interesants raidijums par vēsturi būs (neaceros nosaukumu) SadSadSadSadSadSad

Pāriet uz sadaļu
Jaunākie komentāri
· Komentēšu šo vien...
· Gan jau kāds to pro...
· NEPLP vadītaja reak...
· https://anrijs.lv/me...
· Rolands Strautmalis,...
· Viktorīna. Pavisa...
· Ja kādam no jums fo...
· Tad sanāk ka pārē...
· Visām septiņām ir...
· Vai ir kādas izmai...