Free FM banner
4 Jūlijs 2026
Saules Aktivitāte
Saules Aktivitāte
Draugi
People.lv Near-Space Program
Latvijas radiostaciju ceļvedis
Legacy SAT - Ieskats satelītu televizijas vēsturē
IBM Kolekcija - Projekts kurā tiek tīrīta un restaurēta IBM ražotāja tehnika.
Aktuāls Jautājums
Kādu interneta radio izvēlaties klausīties ikdienā?

LV vietējo radio piedāvāto

Ārzemju radio piedāvāto

Neklausos interneta radio

Šodienas jubilāri:
Šodienas jubilāri GE-DX
Čats
You must login to post a message.

27/11/2023 02:08
Paldies.

26/11/2023 20:38
Prozīt Princ. Cool

10/05/2023 23:09
Yahoo Hip Hip , Urā!

05/03/2023 03:02
Pateicos! Galvenais, ka nozarē viss joprojām notiek. Tie, kam jābūt īstajos brīžos pie uztvērējiem, tur arī ir! 73!

04/03/2023 23:53
Turpinot tradīciju, Roland sumināts. 73

28/11/2022 11:07
Paldies 73

27/11/2022 01:01
Normāls čatiņš... Normund, apsveicu un 73!

05/03/2021 00:39
Paldies! Lieliska DX dāvana 50. dzimšanas dienā bija aizpagājušās nakts profilakse Zaķusalā! 73!

04/03/2021 20:19
Roland, Sumināts! Lai intresanti DX!

27/11/2020 13:57
Paldies, Roland!

Skatīt tēmu
Free Fm » Satelīts » SAT TV
 Print Thread
SAT komplekts?
Dexs
Tātad ir doma sākt skatīties programmas no Eutelsata, pie reizes paķerot no jau esošās bļodas Astru (19E) un Siriusu (uzliekot galviņas ar divām izejām, viens vads no katras LNB aiziet uz savu daiseku - jauno, tātad uz manu drīmu un veco - Thomson kuru tagad jau izmanto senči).
Citā forumā vēl ieteica paņem lielāku bļodu Eutelsatam (120cm) un pa vidu ielikt LNB uz 28. grādu Astras (jā, es grbētu SKY).
Tātad, tagad domāju kādu tuneri izvēlēties. Domāju DM-600, taču princ_fm saka ka šim esot problēmas ar šāri (citos forumos gan neko tādu neesmu lasījis). Tagad esmu nosvēries par labu DM 500+, princ_fm saka, ka arī IPBox 200s nav ne vainas, taču, izmēģinot šo tuneri pie viena paziņas (viņš izmanto šārē Viasat LV paketi un NTV paketi) kanāli pārslēdzas ļoti lēni, dažreiz pat vispār neatveras, palīdz tikai tunera ieslēgšana/izslēgšana + visai debīls skins ar spilgtām krāsām, neērti pārskatāms (kanālu liste parādās, labajā pusē tikmēr rādās maza bilde, ar SAT datiem, uzspiežot uz kanāla, parādās tikai lielāka bilde, apakšā nav redzami dati (parasti kādas 4-5 sekundes tak visiem tuneriem), t.i. rādītu kanāla nosaukumu, EPG utt. (skatīt pievienoto failu, atsūtījis viens paziņa, kuram ir DM-500s, lūk tā es gribētu...)
Dexs attached the following image:
osdshot1.png

princ_fm
Nu tas ir Gemeni imidžs tādu pašu var ierakstīt arī ab ipbx200S ,un arī pārslēdzas kanāli normālā ātrumā . Viss atkarīgs no neta stabilitātes un servera kurš dod kodus!Cool

Dexs
Nu draugs teica, ka viņam arī ir Gemini, bet neko šitādu viņa ekrānā es neredzēju...

princ_fm
personīgi man jau patīk dreambox DM500 viss iet bez problēmāmCool IP Box am nepatika kad uz pults nav pogas audio video ,līdz ar to dziļāk jālien menu lai pārslēgtu skaņas kanālus tv pāraidei!!! Bet ar visu citu ir ok ,arī valodas bez gļukiem LV var ielikt utt

Dexs
Jā, paziņa rādīaj MENu ar LAT valodu, draugam bija RUS...
Tikai nesaprotu kāpēc viņam nerādījās kā tajā bildē, ja jau iņš apgalvo, ka lieto Gemini.

princ_fm
Nu caur menu var apskatīt kādu imidzu lieto, viņi ir ļoti daudz . Vajag kompi ar com portu null modemo kabeli ,un iedzen kādu imidzu gribi.Esmu vairākus mēģinājis un paliku pie gemeni 4.2 man viss iet.

Dexs
Tev rādās, piemēram, kad uzspiež kanālu šādi, kā manā bildē?
Tev ir DM-500, ja? Wink

princ_fm
Jā!

Dexs
Nu maybe tu mani varētu pakonsultēt, kad es iegādātos DM 500+ vai IPBox 200s kā visu uzstādīt, jo tagad man nav ne mazākās jausmas kā to dara... Wink

Kuru tad iesaki? DM 600, IPBox vai DM 500+?

Yahoo
Dex ņem vainu dream 500, vai IP box 200 abi darbojas vienādi labi, kas atiecas uz softu... man arī ir tieši tāds pats!!! Par pārējām lietām raksti PM Smile

princ_fm
Nu manuprāt jāizvēlas starp diviem verķiem AB IPbox vai DM500! Atšķiras tikai dizains! CoolUn Cena!Grin

Dexs
Man IPBoxam nepatīk tie CH103 (cipari), lai gan to vēl varētu pieciest...
Vai tiešām IPBox pilnīgi neatsķirās un ir identiski softi? Man kautkā neticās... Grin
Vai tas ir iespējams?

Dexs
Ā, un maybe kādam ir nevajadzīgs rūteris? Grin

princ_fm
Nu Gemeni projektaa imidži ir vizuāli pilnīgi vienādi! Esmu kādus 60 točna pārakstījis! MGcamd rakstu vienu gan dreamboxam gan IPBoxamCool

Dexs
Simply... I'm confused...
Ja es zinātu, ka nebūs problēmas ar "laika bombām", kas tagad ir iekš Gemini, un viss konfigurētos tieši tā kā tu saki, ietu gan SKY šāre, gan NTV šāre, tad ņemtu IPBox 200s.

princ_fm
Ies bez problēmām!

Dexs
Es tevi tad turu pie vārda... Grin
Maybe varēsi pa Skype soli pa solītim palīdzēt arī nokonfigurēt jo es neko nerubīju...? Wink

princ_fm
Ok

Dexs
Ossom! Grin

Pāriet uz sadaļu
Jaunākie komentāri
· Komentēšu šo vien...
· Gan jau kāds to pro...
· NEPLP vadītaja reak...
· https://anrijs.lv/me...
· Rolands Strautmalis,...
· Viktorīna. Pavisa...