Free FM banner
4 Jūlijs 2026
Saules Aktivitāte
Saules Aktivitāte
Draugi
People.lv Near-Space Program
Latvijas radiostaciju ceļvedis
Legacy SAT - Ieskats satelītu televizijas vēsturē
IBM Kolekcija - Projekts kurā tiek tīrīta un restaurēta IBM ražotāja tehnika.
Aktuāls Jautājums
Kādu interneta radio izvēlaties klausīties ikdienā?

LV vietējo radio piedāvāto

Ārzemju radio piedāvāto

Neklausos interneta radio

Šodienas jubilāri:
Šodienas jubilāri GE-DX
Čats
You must login to post a message.

27/11/2023 02:08
Paldies.

26/11/2023 20:38
Prozīt Princ. Cool

10/05/2023 23:09
Yahoo Hip Hip , Urā!

05/03/2023 03:02
Pateicos! Galvenais, ka nozarē viss joprojām notiek. Tie, kam jābūt īstajos brīžos pie uztvērējiem, tur arī ir! 73!

04/03/2023 23:53
Turpinot tradīciju, Roland sumināts. 73

28/11/2022 11:07
Paldies 73

27/11/2022 01:01
Normāls čatiņš... Normund, apsveicu un 73!

05/03/2021 00:39
Paldies! Lieliska DX dāvana 50. dzimšanas dienā bija aizpagājušās nakts profilakse Zaķusalā! 73!

04/03/2021 20:19
Roland, Sumināts! Lai intresanti DX!

27/11/2020 13:57
Paldies, Roland!

Skatīt tēmu
 Print Thread
probleema ar sam
ezis1005
man vairak sam neatskano dziesmas.es kad pievienoju sam programaa dziesmas visam parads laiks pa nullem un nevienu neatskano.kas ta ir pa prblemu.viss sakas pec windows parinstalesanas cik esmu noverojis.

tad ari pamegiaju citu programu radio player pro.ieinstalejas vis okatveru un saku pievienot dziesmas viss it ir labi.tad panemu play un nekaa.parskrien visam dziesmam pari un viss.neviena neskan.vai tiesam tas bus saitits ar pasu datoru vai kaa.ludzu palidziet.jo man vajadziga ir programa jo ir jaruna dzivaja.Sad

Yahoo
paņem tak pārinstalē un sāc visu no sākuma, tad arī atradīsi vainu! Nav ko brēku celt.

ezis1005

Yahoo wrote:
paņem tak pārinstalē un sāc visu no sākuma, tad arī atradīsi vainu! Nav ko brēku celt.

a tur jau ta lieta kad ari parinstaleju tur nekas nemainas.aizmirsu to pierakstit.esmu nez cik reizes jau parinstelejis un nekas nemainas.es necelu breku.ko uzreiz streso.nevar mierigi pajauta palidzibu kaa tu uzreiz lecies

Yahoo
neko jau sev... banu esi redzējis?
Edited by Yahoo on 13/03/2008 20:15

ezis1005

Yahoo wrote:
neko jau sev... banu esi redzējis?

paskaidro par ko banu man????ko esmu parkapis?tikai paprieksu paruna ar grishu?es domaju ka vins piekritis man ka neesmu nopelnijis banu?tiesam nesaprotu par ko pa to paludzu forumaa palidzibu un tu man uz reiz atbildi ka nevajag breeku celt,tikai nezinu kadu breeku es celu.

Yahoo

ezis1005 wrote:

Yahoo wrote:

a tur jau ta lieta kad ari parinstaleju tur nekas nemainas.aizmirsu to pierakstit.esmu nez cik reizes jau parinstelejis un nekas nemainas.es necelu breku.ko uzreiz streso.nevar mierigi pajauta palidzibu kaa tu uzreiz lecies

izvēlies ko raksti!!! Kur es tev lecos????? stresoju????? redzi mani savā monitorā???? Cik jau es esmu tev palīdzējis ar sam??? atslābsti nedaudz.., pats nez pa ko sacepies! neko sliktu nebiju ar to BRĒKU domājis.., un aiz Grishas vari neslēpties, te tu esi tāds pats kā visi citi! Savā saitā tu vari būt boss Wink
Edited by Yahoo on 13/03/2008 21:43

princ_fm
Ar SAM problēma varētu būt ar windows latviskošanu .

1.Varētu būt kad dziesmu nosaukumos ir garumzīmes.
2.Problēma varētu būt arī Fire bird datubāzē ,pie sama pārinstelēšanas tā arī ir jāatinstelē!
3.Pirms pārinstelēšanas (kad noinstelēts sam un datubāaze )programm failu direktorijā izdzēs mapes jo arī pēc atinstelēšaanas paliek config faili!
4.iespējams vajag iztīrīt reģistrus.Cool (parasti tas vairs nepalīdz)
5.pārliec Win XP un sāc prātīgi no jauna!Grin

princ_fm
Ev Veči bez stresa!!!Cool

Yahoo
to jau es arī centos ieskaidrot, ka lai sāk ar visa pārinstalāciju un tādā veidā atradīs vainu, bet šis...

ezis1005
tas jau tika viss izdarīt,bet ne kas nemainās

princ_fm
A pirmstam tie faili skanēja?

Norm
Taa, mieru tauta.

Vispaar jau taisniiba ir Yahoo, ka vajadzeetu saakt visu no saakuma.

1. noinstaleejam SAM, Start > Control Panel > Add Remove Programms, izveelamies SAM un UNINSTALEEJAM.
JA vajag paarstarteejam.

2.Peec tam dodamies: My Computer > C: > Programm files. Likvideejam visu Spacialaudio (karoch SAM) instalaacijas mapi.

3. Uzinstaleejam RegCleaner, aatrumaa neatradu labu versiju netaa, bet darbaa man ir. (riit ielikshu lapaa vinju no darba).

4. iztiiram regjistrus.

5. meegjinam veelreiz.

P.S. VLC, Winamp speelee tos failus? Taa kaa tev to kasti paarinstaleeja, pastaav iespeeja, ka nobendeeja taas partiicijas datus.
Noskanee to disku pret kljuudaam, taapat izdari ar sisteemas disku. Nodefragmentizee vinju.
Nu taa iesaakumam.

princ_fm
Griša aizmirsi par Firebird kas uzinstelējas kopā ar samu tas ar jānovāc jo problēma visticamāk kad tur!!!!!Pfft

ezis1005
ja winamp un vlc spele tos failus es jau ari parbaudiju,domaju ka ari ta bus pa vainu bet nekaa.to ko grisha uzrakstija esmu 1 un 2 puntu izdarijis ka ari firbird esmu izvacis ara.tad meginaju pa jaunu un viss bija pa vecam.

tatad man vel jaizdara sis -Noskanee to disku pret kljuudaam, taapat izdari ar sisteemas disku. Nodefragmentizee vinju.
Nu taa iesaakumam.

Norm
Oij jaa, man ptjichka uz Firebird nokaaraas... .

Mosh pameegjinaat instaleet ar mysql datubaazi, vieniigi tad vajadzees mysql serveri instaleet.

Pāriet uz sadaļu
Jaunākie komentāri
· Komentēšu šo vien...
· Gan jau kāds to pro...
· NEPLP vadītaja reak...
· https://anrijs.lv/me...
· Rolands Strautmalis,...
· Viktorīna. Pavisa...
· Ja kādam no jums fo...
· Tad sanāk ka pārē...
· Visām septiņām ir...
· Vai ir kādas izmai...