Free FM banner
4 Jūlijs 2026
Saules Aktivitāte
Saules Aktivitāte
Draugi
People.lv Near-Space Program
Latvijas radiostaciju ceļvedis
Legacy SAT - Ieskats satelītu televizijas vēsturē
IBM Kolekcija - Projekts kurā tiek tīrīta un restaurēta IBM ražotāja tehnika.
Aktuāls Jautājums
Kādu interneta radio izvēlaties klausīties ikdienā?

LV vietējo radio piedāvāto

Ārzemju radio piedāvāto

Neklausos interneta radio

Šodienas jubilāri:
Šodienas jubilāri GE-DX
Čats
You must login to post a message.

27/11/2023 02:08
Paldies.

26/11/2023 20:38
Prozīt Princ. Cool

10/05/2023 23:09
Yahoo Hip Hip , Urā!

05/03/2023 03:02
Pateicos! Galvenais, ka nozarē viss joprojām notiek. Tie, kam jābūt īstajos brīžos pie uztvērējiem, tur arī ir! 73!

04/03/2023 23:53
Turpinot tradīciju, Roland sumināts. 73

28/11/2022 11:07
Paldies 73

27/11/2022 01:01
Normāls čatiņš... Normund, apsveicu un 73!

05/03/2021 00:39
Paldies! Lieliska DX dāvana 50. dzimšanas dienā bija aizpagājušās nakts profilakse Zaķusalā! 73!

04/03/2021 20:19
Roland, Sumināts! Lai intresanti DX!

27/11/2020 13:57
Paldies, Roland!

Skatīt tēmu
 Print Thread
Ko lietojam?
princ_fm
Nu sakarīgākā versija, kad apstrāde stāv uz cita kompja!

djbeater
nu jā bet tie ir izdevumi un ir citas lietas ko drīzāk vajag... ko jūs varat uzrakstīt par TOMASS LIMITER V1 un SqrSoft Limiter? Cool

Bpa4
Piemēram eiropas hitu radio strādā uz pašizgatavotas programmas!

djbeater

Bpa4 wrote:
Piemēram eiropas hitu radio strādā uz pašizgatavotas programmas!

es gan domāju ka ar hardware bet nu kāds tur brīnums ka c++ valodā vai vēl nez kādās uzprogrammē... Smile

princ_fm
Jā EHR ir Alfa ražots softs ! Kur tu raidīsi ĒTERĀ vai I-NETĀ? Ja inetā tad labāk SAM3 vai SAM4 lieto tur apstrāde strādā teicami!Cool

djbeater

princ_fm wrote:
Jā EHR ir Alfa ražots softs ! Kur tu raidīsi ĒTERĀ vai I-NETĀ? Ja inetā tad labāk SAM3 vai SAM4 lieto tur apstrāde strādā teicami!Cool

Nu tagad vēljoprojām i-netā, bet ir plānots atjaunot fm diapazonā arī... Wink nu būs jau jānotestē SAM4 jo tam vajadzētu būt jaunākam produktam... Senāk meklējām ar draugu kādu softu un uzgājām to RADUGA bet crack varēja dabūt tikai vecām versijām un tām kaut kas pietrūka... un atceros ka sam arī biju uzlicis ko uzgāju šķiet ka shoutcast forumā... Nu katrā ziņā prieks ka ir kam pajautāt un kam ir pieredze arī Latvijā... Pfft

Yahoo
Nu ja mauksi pamatā netā, tad noteikti nokačā te SAM un bliez vaļā, lai strīmotu netā tev būs vajadzīgs tikai shoutcast serveris un VISS!!! Viņa strādā ļoti stabili, iespējas tur arī daudz un dažādas ir..., skaņas apstrāde arī darbojas ļoti labi, īstenībā SAm arī nav nemaz nekādas vainas, lai pararēli raidītu FM, tā kā tā būs man liekas labākā izvēle!

Radio Player pro ir profesionāla programma domāta DZÎVAJAM ĒTERAM, kā arī automātam..., darbojas labi, bet interneta shoutcast serveri, kā arī skaņas apstrādi būtu jāliek uz cita PC, jo all in one tur īsti nedarbojas, tāpēc, ka tas shoutcasta DSP tāds čakarīgs ir..., a sakarīgu pluginu skaņas apstrādei pagaidām vēl neesmu atradis!

Tā kā paliec vien pie SAM, saregulē tur kārtīgi skaņu, cik atceros tur puse no apstrādēm bija jāatslēdz, jo defaltā tur viss sarubīts! Kas attiecas uz džingliem un programmas veidošanu automātā, tad tev uzmanīgi jāpalasa help faili par PLAYLIST ROTATION RULLES --> CLOCKWEL LOGIC MODULE, ja uzmanīgi palasīsi tad iebrauksi..., es ar no sākuma īsti nesapratu, bet ja kas jautā Smile

Yahoo
par Radugu aizmirsti, šrots!

Ja tomēr izdomā ar RPP strādāt tad daudz maz sakarīgs softs skaņas apstrādei uz atsevišķa PC Windows vidē ir tas MBL4, darbojas teicami!
Edited by Yahoo on 12/02/2008 10:33

djbeater
Nu laikam ar steigu jāsāk SAM test... Pfft Galvenais ja ir paskaidrots tad jau ar laiku un pieredzi tās lietiņas aiziet... Smile Un līdzarto rodas jautājums par stream hostingu... Jums vajadzētu zināt kādu labu jo noteikti paši arī izmantojat... un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt Pfft

princ_fm

un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt

Tu domā kur radio detaļas nopirkt vai ko?

Norm
labs hostings buus daargs, taapeec es uzskatu, ka labaak p[anjemt sev labu neta aatrumu un darbinaat pasham serveri. Piem. freefm un veel dazhas lapas darbojas pie manis uz Linux kasteem. Ir meegjinaats izmantot citu pakalpojumus, tachu vienmeer tas ir neveiksmiigi beidzies.
Ja tieshaam gribi hosteeties, varu ieteikt Edmundu Riigaa, leeti nebuus, bet kvalitaate vinjam ir. Darbojas vinja kantoris jau ljoti sen.

djbeater

princ_fm wrote:

un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt

Jā kā radio detaļas laikam ir precīzāk formulēt...

djbeater

grisha wrote:
labs hostings buus daargs, taapeec es uzskatu, ka labaak p[anjemt sev labu neta aatrumu un darbinaat pasham serveri. Piem. freefm un veel dazhas lapas darbojas pie manis uz Linux kasteem. Ir meegjinaats izmantot citu pakalpojumus, tachu vienmeer tas ir neveiksmiigi beidzies.
Ja tieshaam gribi hosteeties, varu ieteikt Edmundu Riigaa, leeti nebuus, bet kvalitaate vinjam ir. Darbojas vinja kantoris jau ljoti sen.

Nu vēl jau izeja ir taisīt reley serveri kā tagad daru... nu galvenais ir palaist SAM un sākt veidot dažādus playlist... Wink

Yahoo
Radio detaļas var nopirkt SIA "ARGUS" Rīgā!! Kas tas pa reley serveri? Paņem pieslēgumu ar ārējo adresi un serveris esi pats, priekš kam lieki maksāt? Ja ar laiku klausītāji paliks vairāk un aptrūksies jaudas tad meklē citus variantus!

Ko būvēsi no tām detaļām? raidekli?

djbeater

Yahoo wrote:
Radio detaļas var nopirkt SIA "ARGUS" Rīgā!! Kas tas pa reley serveri? Paņem pieslēgumu ar ārējo adresi un serveris esi pats, priekš kam lieki maksāt? Ja ar laiku klausītāji paliks vairāk un aptrūksies jaudas tad meklē citus variantus!

Ko būvēsi no tām detaļām? raidekli?

Paldies par infu...

; RelayPort and RelayServer specify that you want to be a relay server.
; Relay servers act as clients to another server, and rebroadcast.
; Set RelayPort to 0, RelayServer to empty, or just leave these commented
; out to disable relay mode.
;RelayPort=
;RelayServer=

noteikti tagad saprati... Smile nu es jau tā tagad daru... grobiņā man pc visu diennakti spēlē un rīgā man kompis visu dienu un vēl pāris stundas strādā kā RelayServer...

Jā tāda doma ir kaut ko palodēt pa radio sfēru... Pfft

princ_fm

princ_fm wrote:

Nu ja elektronika nav sveša lieta tad ok ,bet ja nē tad tici man bez priekšzināšanām nekas nesanāks!

djbeater

princ_fm wrote:

princ_fm wrote:

Nu ja elektronika nav sveša lieta tad ok ,bet ja nē tad tici man bez priekšzināšanām nekas nesanāks!

nu sveša lieta nav, bet neko pārāk arī nesaprotu... bet ja pēc shēmas būvē tad jau cerīgāk un ja ir paskaidrojumi...

Bpa4
Iedo man 450 baksus un es Tev 50w raidēkli ar visu stereoGrin

Yahoo
ir varianti, raksti PMWink

djbeater
50 W taka pa daudz priekš pirate... un var jau nīkākus pa lētāku naudu nopirkt a Smile

Pāriet uz sadaļu
Jaunākie komentāri
· Komentēšu šo vien...
· Gan jau kāds to pro...
· NEPLP vadītaja reak...
· https://anrijs.lv/me...
· Rolands Strautmalis,...
· Viktorīna. Pavisa...
· Ja kādam no jums fo...
· Tad sanāk ka pārē...
· Visām septiņām ir...
· Vai ir kādas izmai...