|
Ko lietojam?
|
| princ_fm |
Posted on 11/02/2008 22:45
|

Superīgs Administrators

Ieraksti: 870
|
Nu sakarīgākā versija, kad apstrāde stāv uz cita kompja! |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 11/02/2008 23:33
|

Jaunbiedrs

Ieraksti: 37
|
nu jā bet tie ir izdevumi un ir citas lietas ko drīzāk vajag... ko jūs varat uzrakstīt par TOMASS LIMITER V1 un SqrSoft Limiter?  |
| |
|
|
| Bpa4 |
Posted on 12/02/2008 01:22
|

Lietotājs

Ieraksti: 66
|
Piemēram eiropas hitu radio strādā uz pašizgatavotas programmas! |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 12/02/2008 01:29
|

Jaunbiedrs

|
Quote Bpa4 wrote:
Piemēram eiropas hitu radio strādā uz pašizgatavotas programmas!
es gan domāju ka ar hardware bet nu kāds tur brīnums ka c++ valodā vai vēl nez kādās uzprogrammē...  |
| |
|
|
| princ_fm |
Posted on 12/02/2008 09:31
|

Superīgs Administrators

|
Jā EHR ir Alfa ražots softs ! Kur tu raidīsi ĒTERĀ vai I-NETĀ? Ja inetā tad labāk SAM3 vai SAM4 lieto tur apstrāde strādā teicami! |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 12/02/2008 10:01
|

Jaunbiedrs

|
Quote princ_fm wrote:
Jā EHR ir Alfa ražots softs ! Kur tu raidīsi ĒTERĀ vai I-NETĀ? Ja inetā tad labāk SAM3 vai SAM4 lieto tur apstrāde strādā teicami! 
Nu tagad vēljoprojām i-netā, bet ir plānots atjaunot fm diapazonā arī... nu būs jau jānotestē SAM4 jo tam vajadzētu būt jaunākam produktam... Senāk meklējām ar draugu kādu softu un uzgājām to RADUGA bet crack varēja dabūt tikai vecām versijām un tām kaut kas pietrūka... un atceros ka sam arī biju uzlicis ko uzgāju šķiet ka shoutcast forumā... Nu katrā ziņā prieks ka ir kam pajautāt un kam ir pieredze arī Latvijā...  |
| |
|
|
| Yahoo |
Posted on 12/02/2008 10:26
|

Superīgs Administrators

Ieraksti: 719
|
Nu ja mauksi pamatā netā, tad noteikti nokačā te SAM un bliez vaļā, lai strīmotu netā tev būs vajadzīgs tikai shoutcast serveris un VISS!!! Viņa strādā ļoti stabili, iespējas tur arī daudz un dažādas ir..., skaņas apstrāde arī darbojas ļoti labi, īstenībā SAm arī nav nemaz nekādas vainas, lai pararēli raidītu FM, tā kā tā būs man liekas labākā izvēle!
Radio Player pro ir profesionāla programma domāta DZÎVAJAM ĒTERAM, kā arī automātam..., darbojas labi, bet interneta shoutcast serveri, kā arī skaņas apstrādi būtu jāliek uz cita PC, jo all in one tur īsti nedarbojas, tāpēc, ka tas shoutcasta DSP tāds čakarīgs ir..., a sakarīgu pluginu skaņas apstrādei pagaidām vēl neesmu atradis!
Tā kā paliec vien pie SAM, saregulē tur kārtīgi skaņu, cik atceros tur puse no apstrādēm bija jāatslēdz, jo defaltā tur viss sarubīts! Kas attiecas uz džingliem un programmas veidošanu automātā, tad tev uzmanīgi jāpalasa help faili par PLAYLIST ROTATION RULLES --> CLOCKWEL LOGIC MODULE, ja uzmanīgi palasīsi tad iebrauksi..., es ar no sākuma īsti nesapratu, bet ja kas jautā  |
| |
|
|
| Yahoo |
Posted on 12/02/2008 10:28
|

Superīgs Administrators

|
par Radugu aizmirsti, šrots!
Ja tomēr izdomā ar RPP strādāt tad daudz maz sakarīgs softs skaņas apstrādei uz atsevišķa PC Windows vidē ir tas MBL4, darbojas teicami!
Edited by Yahoo on 12/02/2008 10:33
|
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 12/02/2008 12:23
|

Jaunbiedrs

|
Nu laikam ar steigu jāsāk SAM test... Galvenais ja ir paskaidrots tad jau ar laiku un pieredzi tās lietiņas aiziet... Un līdzarto rodas jautājums par stream hostingu... Jums vajadzētu zināt kādu labu jo noteikti paši arī izmantojat... un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt  |
| |
|
|
| princ_fm |
Posted on 12/02/2008 13:00
|

Superīgs Administrators

|
Quote un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt
Tu domā kur radio detaļas nopirkt vai ko? |
| |
|
|
| Norm |
Posted on 12/02/2008 16:00
|

Vecbiedrs

Ieraksti: 361
|
labs hostings buus daargs, taapeec es uzskatu, ka labaak p[anjemt sev labu neta aatrumu un darbinaat pasham serveri. Piem. freefm un veel dazhas lapas darbojas pie manis uz Linux kasteem. Ir meegjinaats izmantot citu pakalpojumus, tachu vienmeer tas ir neveiksmiigi beidzies.
Ja tieshaam gribi hosteeties, varu ieteikt Edmundu Riigaa, leeti nebuus, bet kvalitaate vinjam ir. Darbojas vinja kantoris jau ljoti sen. |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 12/02/2008 17:01
|

Jaunbiedrs

|
Quote princ_fm wrote:
Quote un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt
Tu domā kur radio detaļas nopirkt vai ko?
Jā kā radio detaļas laikam ir precīzāk formulēt... |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 12/02/2008 17:06
|

Jaunbiedrs

|
Quote grisha wrote:
labs hostings buus daargs, taapeec es uzskatu, ka labaak p[anjemt sev labu neta aatrumu un darbinaat pasham serveri. Piem. freefm un veel dazhas lapas darbojas pie manis uz Linux kasteem. Ir meegjinaats izmantot citu pakalpojumus, tachu vienmeer tas ir neveiksmiigi beidzies.
Ja tieshaam gribi hosteeties, varu ieteikt Edmundu Riigaa, leeti nebuus, bet kvalitaate vinjam ir. Darbojas vinja kantoris jau ljoti sen.
Nu vēl jau izeja ir taisīt reley serveri kā tagad daru... nu galvenais ir palaist SAM un sākt veidot dažādus playlist...  |
| |
|
|
| Yahoo |
Posted on 12/02/2008 17:48
|

Superīgs Administrators

|
Radio detaļas var nopirkt SIA "ARGUS" Rīgā!! Kas tas pa reley serveri? Paņem pieslēgumu ar ārējo adresi un serveris esi pats, priekš kam lieki maksāt? Ja ar laiku klausītāji paliks vairāk un aptrūksies jaudas tad meklē citus variantus!
Ko būvēsi no tām detaļām? raidekli? |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 12/02/2008 19:57
|

Jaunbiedrs

|
Quote Yahoo wrote:
Radio detaļas var nopirkt SIA "ARGUS" Rīgā!! Kas tas pa reley serveri? Paņem pieslēgumu ar ārējo adresi un serveris esi pats, priekš kam lieki maksāt? Ja ar laiku klausītāji paliks vairāk un aptrūksies jaudas tad meklē citus variantus!
Ko būvēsi no tām detaļām? raidekli?
Paldies par infu...
; RelayPort and RelayServer specify that you want to be a relay server.
; Relay servers act as clients to another server, and rebroadcast.
; Set RelayPort to 0, RelayServer to empty, or just leave these commented
; out to disable relay mode.
;RelayPort=
;RelayServer=
noteikti tagad saprati... nu es jau tā tagad daru... grobiņā man pc visu diennakti spēlē un rīgā man kompis visu dienu un vēl pāris stundas strādā kā RelayServer...
Jā tāda doma ir kaut ko palodēt pa radio sfēru...  |
| |
|
|
| princ_fm |
Posted on 13/02/2008 00:03
|

Superīgs Administrators

|
Quote princ_fm wrote:
un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt
Jā kā radio detaļas laikam ir precīzāk formulēt...
Nu ja elektronika nav sveša lieta tad ok ,bet ja nē tad tici man bez priekšzināšanām nekas nesanāks! |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 13/02/2008 00:22
|

Jaunbiedrs

|
Quote princ_fm wrote:
Quote princ_fm wrote:
un vēl viens jaudīgs jautājums, kur jūs iegādājaties elektronikas lietas lai var tā nopietnāk palodēt
Jā kā radio detaļas laikam ir precīzāk formulēt...
Nu ja elektronika nav sveša lieta tad ok ,bet ja nē tad tici man bez priekšzināšanām nekas nesanāks!
nu sveša lieta nav, bet neko pārāk arī nesaprotu... bet ja pēc shēmas būvē tad jau cerīgāk un ja ir paskaidrojumi... |
| |
|
|
| Bpa4 |
Posted on 13/02/2008 00:26
|

Lietotājs

Ieraksti: 66
|
Iedo man 450 baksus un es Tev 50w raidēkli ar visu stereo |
| |
|
|
| Yahoo |
Posted on 13/02/2008 00:51
|

Superīgs Administrators

|
ir varianti, raksti PM |
| |
|
|
| djbeater |
Posted on 13/02/2008 02:13
|

Jaunbiedrs

|
50 W taka pa daudz priekš pirate... un var jau nīkākus pa lētāku naudu nopirkt a  |
| |
|