Orban, Tev laikam patiešām ar to informācijas uztveršanu tā pašvakāk- Es taču teicu,ja vēlies taisīt savu samazgu diskusiju,dari to,tikai lūdzu nespamo šeit.Lūdzu! Tik daudz prāta taču Tev ir ?
princ_fm, paturi lūdzu savus komentārus pie sevis,neba jau tu būsi tas "profesionālis". Ja Tavs vārds nav Toms Grēviņš,Artis Volfs vai Ainars Mielavs,Tu neesi radio jomas profesionālis. Protams,ka arī es neesmu,jo reāli es šobrīd nestrādāju nevienā radiostacijā-es to tikai veidoju.
Dexs, runa nav par sabiedrības auniem un masu aitām,kuriem Ellas murmuļošana var likties pieņemama. Arī paši SWH dīdžeji par viņu nav necik labās domās,nemaz nerunājot par to,ko viņi domā par rīta šovu BB.
Tālāk, laikam ar uztveri arī Tev ir pagrūtāk-Tas ko es teicu ir,ka var būt pilnīgi zaļš,iesācējs,bet reizē profesionālis. Nav runa par kaut kādām tirliņu stostīšanās pauzēm. Ja cilvēks ēterā stostās,tas vien jau norāda uz to,ka viņam tur nav ko meklēt un ka viņš nav nekāds profesionālis. Un tādu,kas stostās ēterā ir gana daudz gan SWH,gan Fit Fm ,gan Star FM ,gan citās stacijās.
Bez tam,vēl kāda lieta ko gribu uzsvērt-neba jau stostīsanās pauzes un balss ir tas,kas nosaka to,cik labs ir DJ. DJ kvalitāti nosaka informatīvais saturs+mūzikas bagāža,un tieši tā iemesla dēļ es augstāk nosaucu tos 3 vienīgos DJ Latvijā,kas ir VIENÎGIE ,kuri spēj to visu apvienot pietiekami veiksmīgi. Tiesa,Volfijs arī diezgan pakļaujas playlistes spiedienam,taču ja salīdzinam daytime ēterus citās stacijās(arī dažā labā crappy britānijas stacijā),viņa daytime ir labs.
Tāpēc es vēlreiz aicinu pārtraukt šo spamošanu,saprotu jau ,ka gribat šo visu novest tiktāl,lai diskusiju slēdz,taču ja nu te iemaldās kāds,kam ir vismaz kaut kāda sajēga par radio DJ darbu un kurš gribētu pieteikties būt par DJ jaunajā stacijā,neatņemsim viņam šo iespēju.
Paldies.
Peace! Edited by eduards on 20/11/2007 12:51