Free FM banner
4 Jūlijs 2026
Saules Aktivitāte
Saules Aktivitāte
Draugi
People.lv Near-Space Program
Latvijas radiostaciju ceļvedis
Legacy SAT - Ieskats satelītu televizijas vēsturē
IBM Kolekcija - Projekts kurā tiek tīrīta un restaurēta IBM ražotāja tehnika.
Aktuāls Jautājums
Kādu interneta radio izvēlaties klausīties ikdienā?

LV vietējo radio piedāvāto

Ārzemju radio piedāvāto

Neklausos interneta radio

Šodienas jubilāri:
Šodienas jubilāri GE-DX
Čats
You must login to post a message.

27/11/2023 02:08
Paldies.

26/11/2023 20:38
Prozīt Princ. Cool

10/05/2023 23:09
Yahoo Hip Hip , Urā!

05/03/2023 03:02
Pateicos! Galvenais, ka nozarē viss joprojām notiek. Tie, kam jābūt īstajos brīžos pie uztvērējiem, tur arī ir! 73!

04/03/2023 23:53
Turpinot tradīciju, Roland sumināts. 73

28/11/2022 11:07
Paldies 73

27/11/2022 01:01
Normāls čatiņš... Normund, apsveicu un 73!

05/03/2021 00:39
Paldies! Lieliska DX dāvana 50. dzimšanas dienā bija aizpagājušās nakts profilakse Zaķusalā! 73!

04/03/2021 20:19
Roland, Sumināts! Lai intresanti DX!

27/11/2020 13:57
Paldies, Roland!

Skatīt tēmu
Free Fm » Radio » I-Radio
 Print Thread
Par serveriem...
eduards
Dziesmu pasūtīšana netā? Smile Kas tā ir par opciju ?

Nu, vieta uz pietiekami laba serva mums būs jau augustā,ir jau sarunāts,no.lv ir pagaidu variants.

Norm
Taa kaa sheit: http://requests.gamingradio.net/ , tas arii ir SAM radio players. Tur gan buus jaapaburaas, jo man kaut kas nogaaja greizi un nesanaaca vinju palaist... .
Meklee opciju Requests vai kaut kaa taa... .

eduards
Nu jā, nākotnē kaut ko tādu varētu izveidot.
par telpu - dzīvoklī iespējas ir /būs ierobežotas. Pie tam, ja es kaut kur dotos uz attālāku laika posmu, būtu riskanti visu sistēmu atstāt on. Jau tagad esmu nelielā panikā par to,ko īsti darīt no ceturtdienas-svētdienai,kad būšu prom-shutdown, vai atstāt.
atsevišķa telpa ,ar atsevišķu ieeju paver kaudzi iespēju - var aicināt uz studiju viesus, citi DJ ,programmu veidotāji var izmantot telpas utt.
Edited by eduards on 17/07/2007 21:11

Yahoo
atstaaj lai tik kaplee, buus vairaak klausiitaaji,... Grin kaa zinaams ESD jau pie Tevis nenaaks! Wink

Norm

Yahoo wrote:
atstaaj lai tik kaplee, buus vairaak klausiitaaji,... Grin kaa zinaams ESD jau pie Tevis nenaaks! Wink

Neko nezinu Smile
Ja Windows ir stabils, tad atstaaj, savaadi vieniigi kompis vareetu nokaarties. Deelj Windows stabilitaates gan esmu pilniibaa paargaajis uz Linux.

eduards
es drīzāk baidos nejau no ESD ,bet no laikapstākļiem+elektrības sašķobīšanās,kas var beigties ļoti švaki arī...

Yahoo
tamdeel iecel SAMu ieks startupa un viss bus ok! Pats aizies automaatiski! Paarbaudiits! Laika apstaakli Tevi nevar ietekmeet! Wink neesi jau uz FM, cik mums pagaidaam zinaams Grin.... iesaku pameeginaat, buus asaakas sajuutas Grin

eduards
Yahoo- Var gan. Var sasvilt vadi un tad viss pc būs čupā!

Yahoo
nu beidz taču, kas var parastam kopim notikt??? tad jau tik pat labi naktī šis ar var sasvilt un čupā, ko tad darīsi?

eduards
Yahoo, naktii es varu apdzeest. A kad buushu prom , ja kkas notiek... nu nez. es veel par to domaaju. Iespeejams dabuushu DJ ,kas pahostees manaa vietaa Radio EIPI Wink

Norm
Tad jau jaaliek ugunsgreeka trauksme...

eduards
nee, vnk, es pat iipashi neesmu nekad taaa tureejis pc on 24 h, taapeec nedaudz raustos... Smile

Norm
neuztraucies, man pirmajaa staavaa griezhas servers, istabaa, backup kaste, veel laptops. Nevienu no shiem aparaatiem sen neesmu sleedzis aaraa, vieniigi paarstarteet ir naacies... . Jaauztraucaas tikai par to, lai neuzkaraas.
Skjiet ka vieniigais, kas kompim vareetu buut tieshaam suudiigs ir baroklis un paarbaudi vai ar visiem vadiem ir viss kaartiibaa, bet ja liidz shim nav bijushas probleemas, tad arii nesatraucies.
Triis reiz nospljauties gan var... .

eduards
Baroklis ir nesen mainīts-jauns.

eduards
Tā!

Ar to viss ir nokārtots.

Tagad cita lieta.

Gribu pārlikt uz stabilāku hostingu,proti-deac.lv un lūk kādu question man atsūtīja-

1 Vai Jums ir koderis kam jaatrodas pie Jums vai tai iekartai ir jabut musu.

Kas ir koderis?
:s

Norm
kas kompree failus, teiksim taa... .
Teoreetiski tev vajadzeetu prasiit vinjiem tikai Shoutcast serveri, lai vinji sev uzliek. Saki, ka gribi suutiit dau pluusmu no sevis uz vinju serveri, nu kaut kaa taa samurgoju... .
Karoch vinjiem uz kaada servera vajag uzlikt shoutcast serveri: http://www.shoutcast.com/download/ser...erve.phtml, ljoti veelams likt vinju uz dajebkaa, iznjemot Windows. Kaut gan taads nopietns kantoris gan jau nezin, kas ir Windows Smile
Veel par hosingu vari apjautaaties Orbanam, kaa arii Skypaa "edmundz", vinjsh arii nodarbojas ar webservisiem un cik ir pieredze, ljoti kvalitatiivi un nopietni... .

Taa kaa es esmu nopietnas attiistiibas pirmajaa posmaa, tad diemzheel neko sakaraa ar i-radio nevaru piedaavaat, tikai lapas hostingu... .

Pāriet uz sadaļu
Jaunākie komentāri
· Komentēšu šo vien...
· Gan jau kāds to pro...
· NEPLP vadītaja reak...
· https://anrijs.lv/me...
· Rolands Strautmalis,...
· Viktorīna. Pavisa...
· Ja kādam no jums fo...
· Tad sanāk ka pārē...
· Visām septiņām ir...
· Vai ir kādas izmai...